aMiR HosSeiN (29-03-07), Delta (03-07-07), Quick (29-03-07)
محمد مهدی آصف زاده مخترع دوربین هوشمند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
aMiR HosSeiN (29-03-07), Delta (03-07-07), Quick (29-03-07)
کاربر شهرسختافزار
باعث تاسف منه ... اینا چرااونورن ؟ حداقل یه بار علمیشونو منتقل کنن اینور ..سمیبناری ..مقاله ای ... کتابی ..جزوهای ...
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
Administrator
متاسفانه اکثرشون همین طوری اند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اسمشون ایرانیه ولی هیچ رنگ و بویی از ایرانی بودن نبرده اند ...
कभी हार
مهراد جان با این اوضاعی که داره پیش میاد کم کم من هم قصد رفتن دارم ! امروز ... ( مرد کوچک(عوضی) ) .... ( هم خانواده قاطر! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به استین کوتاه من گیر داده میگه چرا اولا استینت کوتاه هست دوما چرا رنگش نارنجی توی چشم میزنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا به نظر تو وقتی کسانی مثل این ها بیاند ایران و بهشون از این نوع گیر ها بدند بجای اینکه ازشون استقبال بشه ؟!
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
اگه من و تو بخوایم میتونیم آدمشون کنیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا اینجا جای اینجور بحثها نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعدادي از چهره هاي ماندگار :
محمد زکریا رازی کاشف الکل
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 04-07-07 انجام شده است
ابو علی سینا دانشمند و فیلسوف ایرانی که کتاب شفای او در دانشگاههای اروپا تدریس میشود
ابو نصر فارابی فیلسوف ایرانی ملقب به معلم دوم
شمس الدین محمدحافظ شاعر ایرانی
گوته شاعر آلمانی یک فصل از کتابش را به مدح وی اختصاص داده است
مصلح الدین سعدی شاعر ایرانی
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks